Η Dexcom και ο Nick Jonas λανσάρουν το νέο σύστημα συνεχούς παρακολούθησης γλυκόζης Dexcom G7 στο Super Bowl Magic

Διαφήμιση του Super Bowl ανακοινώνει την κυκλοφορία του συστήματος επόμενης γενιάς Dexcom G7 CGM στις ΗΠΑ

Η DexCom, Inc., ο παγκόσμιος ηγέτης στη συνεχή παρακολούθηση της γλυκόζης σε πραγματικό χρόνο για άτομα με διαβήτη, αποκάλυψε στις 7/2 τη δεύτερη διαφήμιση Super Bowl της εταιρείας, η οποία ανακοινώνει την κυκλοφορία του συστήματος επόμενης γενιάς Dexcom G7 CGM. Στη διαφήμιση, η οποία θα προβληθεί κατά το δεύτερο τρίμηνο του Super Bowl LVII στις 12 Φεβρουαρίου 2023, πρωταγωνιστεί ο πολυπλατινένιος καλλιτέχνης, τραγουδοποιός, ηθοποιός και φιλάνθρωπος, Nick Jonas.

«Η Dexcom CGM άλλαξε τη ζωή μου και έφερε επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο φροντίζω την υγεία μου», είπε ο Jonas. «Τα άτομα με διαβήτη – είτε τύπου 1 είτε τύπου 2 – θα πρέπει να έχουν την καλύτερη διαθέσιμη τεχνολογία για τη διαχείριση της νόσου τους και με το Dexcom G7 θα την έχουν. Είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία να μοιραστώ αυτή τη νέα συσκευή με τον κόσμο και να αυξήσω την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη μαγεία του CGM. Η ευαισθητοποίηση εκατομμυρίων Αμερικανών που χρειάζονται αυτήν την τεχνολογία είναι ένα βασικό βήμα προς τη διασφάλιση ότι τα άτομα με διαβήτη έχουν την καλύτερη διαθέσιμη τεχνολογία για να ζήσουν πέρα από τη διάγνωσή τους».

Το Dexcom G7 είναι το πιο ακριβές,1 εύχρηστο CGM που διατίθεται – δεν είναι μαγικό, απλά έχει αυτή την αίσθηση.

Στο σποτ του Super Bowl, ο Jonas, ο οποίος διαγνώστηκε με διαβήτη Τύπου 1 σε ηλικία 13 ετών, χρησιμοποιεί την τεχνοτροπία ενός μάγου και κάποια μαγεία CGI για να αποκαλύψει το νέο σύστημα CGM στον κόσμο.

Το Dexcom G7 προσφέρει τώρα τον πιο ακριβή και απλό τρόπο για να βοηθήσει τους ανθρώπους να αποκτήσουν μεγαλύτερο έλεγχο του διαβήτη τους, ώστε να μπορούν να διαχειρίζονται την ασθένεια με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το χαμηλού προφίλ, all-in-one wearable του θερμαίνεται γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο CGM στην αγορά, στέλνοντας μετρήσεις γλυκόζης σε πραγματικό χρόνο αυτόματα σε μια συμβατή έξυπνη συσκευή ή δέκτη. Με συνολικό MARD 8,2%, το Dexcom G7 είναι το πιο ακριβές CGM στην αγορά, βασισμένο στην αξιόπιστη απόδοση του Dexcom CGM, το οποίο είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει την A1C, μειώνει την υπερ- και την υπογλυκαιμία και αυξάνει το χρόνο στο εύρος.  Το Dexcom G7 είναι επίσης το μόνο ολοκληρωμένο σύστημα CGM που θεωρείται αξιόπιστο για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, παρέχοντας καλύτερη ηρεμία στις εγκύους που διαχειρίζονται διαβήτη τύπου 1, τύπου 2 και διαβήτη κύησης.

Η αύξηση της ευαισθητοποίησης για το CGM είναι κρίσιμη για να βοηθήσει εκατομμύρια άτομα με διαβήτη να αρχίσουν να χρησιμοποιούν την πιο πρόσφατη τεχνολογία διαχείρισης του διαβήτη για να βελτιώσουν την υγεία και την ποιότητα ζωής τους.

Περισσότεροι από 4,8 εκατομμύρια Αμερικανοί με διαβήτη που κάνουν χρήση ινσουλίνης αναμένεται να παρακολουθήσουν το Super Bowl.

«Στην Dexcom, ασχολούμαστε με την παροχή πληροφοριών που μπορούν να βοηθήσουν τα άτομα με διαβήτη να διαχειριστούν καλύτερα τη νόσο τους. Με τόσους πολλούς ανθρώπους που εξακολουθούν να αγνοούν το CGM και πώς μπορεί να τους ωφελήσει, σκεφτήκαμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να γνωστοποιήσουμε τη λέξη ήταν να συνεργαστούμε για άλλη μια φορά με ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια στη διεθνή σκηνή», δήλωσε ο Kevin Sayer, πρόεδρος, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Dexcom. «Ο Nick Jonas και το Super Bowl είναι ένας μαγικός συνδυασμός που ενθαρρύνει εκατομμύρια Αμερικανούς με διαβήτη να δοκιμάσουν το Dexcom G7 και να ξεκινήσουν το ταξίδι τους προς τον καλύτερο ελεγχόμενο διαβήτη και τη βελτίωση της υγείας».

Ο διαβήτης είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας χωρίς σημάδια επιβράδυνσης. Σήμερα, το παγκόσμιο βάρος του διαβήτη φτάνει τα 537 εκατομμύρια άτομα και κοστίζει σχεδόν 1 τρισεκατομμύριο δολάρια σε δαπάνες υγείας που σχετίζονται με τον διαβήτη. Επιπλέον, το ποσοστό των νέων με διαβήτη μόνο στις ΗΠΑ προβλέπεται να αυξηθεί κατά 146% έως το 2060. Τώρα περισσότερο από ποτέ , είναι απαραίτητο να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση για την τεχνολογία CGM που αλλάζει τη ζωή, η οποία έχει φέρει επανάσταση στη διαχείριση του διαβήτη.

Dexcom and Nick Jonas Make Super Bowl Magic to Launch New Dexcom G7 Continuous Glucose Monitoring System | Business Wire

Total
6
Shares
Σχετικά άρθρα