Η δεύτερη ζωή σου ξεκινά όταν καταλάβεις πως έχεις μόνο μία! Η δεύτερη ζωή σου ξεκινά όταν καταλάβεις πως έχεις μόνο μία!
“Το συναρπαστικό ταξίδι µιας γυναίκας από την ανία και την έλλειψη ικανοποίησης στην ευτυχία και την ολοκλήρωση.” Επειδή μια χρόνια νόσο αναγκαστικά σε κάνει... Η δεύτερη ζωή σου ξεκινά όταν καταλάβεις πως έχεις μόνο μία!

“Το συναρπαστικό ταξίδι µιας γυναίκας από την ανία και την έλλειψη ικανοποίησης στην ευτυχία και την ολοκλήρωση.”

Επειδή μια χρόνια νόσο αναγκαστικά σε κάνει σοφότερο, εμείς που ζούμε μαζί της κατανοούμε απόλυτα το τίτλο αυτού του υπέροχου βιβλίου που μπορεί να συνοδεύσει αισιόδοξα τις χαλαρές στιγμές του καλοκαιριού σας.

– “Κατά πάσα πιθανότητα υποφέρετε από μια μορφή οξείας ρουτινίτιδας”.
– “Πώς είπατε;”
– “Οξεία ρουτινίτιδα. Είναι μια ψυχική νόσος που πλήττει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους στον κόσμο, κυρίως στη Δύση. Τα συμπτώματα είναι σχεδόν πάντα τα ίδια: έλλειψη κινήτρου, χρόνια μελαγχολία, ανυπαρξία σημείων αναφοράς και νοήματος, δυσκολία να νιώσει κάποιος ευτυχισμένος παρά την αφθονία των υλικών αγαθών, απογοήτευση, κόπωση…”
– “Μα… Πώς τα ξέρετε όλα αυτά;”
– “Είμαι ρουτινολόγος”.
” Ρουτινο… τι πράγμα;”
Η Καμίγ, τριάντα οκτώ ετών και τεσσάρων μηνών, έχει φαινομενικά όσα της χρειάζονται για να είναι ευτυχισμένη. Γιατί λοιπόν νιώθει ότι η ευτυχία τής γλιστρά μέσα από τα χέρια; Το μόνο που θέλει είναι να ξαναβρεί τον δρόμο της χαράς και της δημιουργίας. Όταν ο Κλοντ, ο οποίος της συστήνεται ως ρουτινολόγος, της προτείνει έναν πρωτότυπο τρόπο για να τη βοηθήσει, εκείνη δέχεται χωρίς δισταγμό. Μέσα από εκπληκτικές, δημιουργικές και πλούσιες σε νοήματα εμπειρίες, βήμα βήμα, θα αλλάξει εντελώς τη ζωή της και θα κατακτήσει τα όνειρά της…
(Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
 
Μεταφρασμένο σε 34 γλώσσες
Περισσότερα από 2.000.000 αντίτυπα διεθνώς
Αν σας άρεσαν τα Μαθήματα Ευτυχίας, Το Μικρό Παριζιάνικο Βιβλιοπωλείο και το Eat, Pray, Love, τότε σίγουρα θα λατρέψετε αυτό το βιβλίο!
Shares
Αποδοχή
Η ιστοσελίδα glykouli.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Shares